Viktória Tarabová

Viktória Tarabová

Usmievavá pesničkárka s gitarou v rukách štýlovo pripomína Simonu Martausovú.

V októbri 2018 získala šestnásťročná gymnazistka Viktória Tarabová z Dolnej Poruby 2. miesto v autorskej súťaži Košický zlatý poklad.

Zopár slov o sebe napísala : „Mám rada prírodu, hory, hudbu a všetkých ľudí okolo mňa. Pár rokov som chodila do SZUŠ Omšenie na dychové hudobné nástroje a potom som vo svojich 12-tich rokoch dostala prvú gitaru, na ktorej som začala skladať aj prvé piesne. Za tento dar tvoriť, spievať a hrať ďakujem Tomu hore. Hudba ma baví a napĺňa. Som šťastná, keď môžem aspoň pár ľudí okolo seba urobiť šťastnejšími.“

VIKTÓRIA TARABOVÁ – mimoriadne talentovaná hudobníčka spod Homôlky. Jej piesne sú darom a ona je šťastná, že s nimi môže robiť radosť iným. Viki je 16-ročná študentka Piaristického gymnázia v Trenčíne a je odchovankyňou Súkromnej základnej umeleckej školy v Omšení. Je najväčším objavom 34. ročníka Košického zlatého pokladu, ktorý sa konal v októbri a kde obsadila 2.miesto.

Jej piesne sú plné vďačnosti, úcty, pokory a lásky. Miluje poéziu a metafory, ktorým dáva noty a anjelským hlasom ich srdečne rozdáva ľuďom navôkol. Spieva aj o tom, že nebo máme aj tu na zemi – stačí ho len vidieť no nie očami ale srdcom!

Speváčka s čarovným úsmevom a zlatom v hrdle sa svojimi piesňami dokáže dotknúť každého srdiečka a nájsť v ňom to krásne.

Vstupné: 3,-€ (2,-€ ZTP, deti, seniori, študenti)

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2019

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.