Smola a hrušky

Smola a hrušky

8.6.2018, 21:00, Nádvorie Dubnického kaštieľa

Vstupné: 7,-€ predpredaj, 10,-€ v deň konania koncertu

3,-€ pre majiteľov vstupenky na koncert HEX (22.6.). Vstupenka sa predáva len v pokladniach s preukázaním, alebo zakúpením vstupenky na koncert HEX.

Vstupenky Smola a hrušky: http://www.kastiel.dubnica.eu/event/230973/smola-a-hrusky

Vstupenky HEX: http://www.kultura.dubnica.eu/klient-958/stranka-9050/film-230872

Smola a Hrušky sú na scéne 20 rokov. Pochádzajú a žijú na Spiši - Spišská Nova Ves a Poprad.

Počas svojej existencie si kapela vybudovala pozíciu slovenskej pop-reggae-punkovej jedničky, ktorá vyniká energickou koncertnou show a je zárukou kvalitného koncertného vyžitia či party. Štýl, ktorý pomenovali hudobní kritici je farebná zmes reggae, punku, ska, rocku a popu s vlastným hudobným charakterom a okorenená veselými vtipnými textami.

diskografia / 7 albumov a 2 dvd:

Jeseň 2003

Na Chate 2005

Kameň Papier Nožnice 2009

Lajfka 2010

13 Životov / Live in Topfest 2010 (DVD)

Palec hore 2012

Best On 1997 – 2015

Unplugged Live in Spišské divadlo 2016 (CD/DVD)

Čiernobiely (2017)

najúspešnejšie hity a klipy:

Na Vianoce patríme k sebe - https://youtu.be/2g6WDbVaEbk

Gruľa - https://youtu.be/MgB54Iqw5ls

Honey Honey - http://youtu.be/39UXWB_LP6Q

Mary - https://www.youtube.com/watch?v=kTB9has63Wo

Profesor lásky - https://www.youtube.com/watch?v=D9h9Oa-TLbU

Fajčiť treba - http://youtu.be/eJEMmhBMcC0

Pridaj si ma - http://youtu.be/ISC3mNlxYNc

Zelený čaj - https://youtu.be/lfG-qGsy6fA

Televízne noviny - https://www.youtube.com/watch?v=qR_3q2dA0pI

Čierny Biely - https://www.youtube.com/watch?v=qRAHjwuLEik

Za rodinu - https://www.youtube.com/watch?v=5RbYPvdxLz0

Utekám - https://www.youtube.com/watch?v=QNsvBemxlBM

Analog Digital - http://youtu.be/pzMydq-hPK4

Lovesong - http://youtu.be/EvIKMprVXDs

Som najebaný - http://youtu.be/_JKwuZP0Zuo

Pod kontrolou - http://youtu.be/ZX4ZqpVmzBQ

Matura - http://youtu.be/kA2BXHvj6B0

Na čom záleží - http://youtu.be/xHCg5_APBpI

Tanga - http://youtu.be/k3nHsL-Nksg

Svokra - http://youtu.be/Tfhk_TA238E

Hruška - https://youtu.be/pFFYRlSr-3M

Kapela ma odohratých viac ako 1100 koncertov, vrátane Poľska a Čiech, čím sa zaradila medzi koncertne najhranejšie kapely slovenskej hudobnej scény.

Dlhodobo je koncertne jednou z najsilnejších klubových a festivalových kapiel na Slovensku.

Úspešne a vo viacerých mestách vypredané klubové turné od roku 2010:

20 rokov tour 2017

- 20 koncertov, slovenské tour k 20. výročiu kapely

Special tour 2015/2016

– 10 koncertov, slovenské tematické tour (The Paranoid)

Best On tour 2014/2015

– 40 koncertov, česko-slovenské tour, krst CD Best On 1997 – 2015 (Fast Food Orchestra)

Unplugged & Document tour 2013/2014

– 20 koncertov, filmový dokument Tourbus Daemon o kapele a akustický live koncert

Topfest Best of tour 2013

– 22 koncertov, česko-slovenské tour, (UDG)

Palec hore tour 2012

– 18 koncertov, česko-slovenské tour, krst CD Palec hore (Zdenka Predná, Rybičky 48)

Palec hore tour 2011

– 22 koncertov, medzinárodne tour Poľsko-Česko-Slovensko (Farben Lehre)

13 Zivotov tour 2010

– 13 koncertov, slovenské tour, krst DVD 13 Životov/Live in Topfest (Marian Čekovsky)

klipy na Youtube / oficialny TV kanál (viac ako 17 000 000 views):

http://youtube.com/smolaahrusky/

profil na Facebooku / oficiálny FB profil (viac ako 50 000 fans):

http://facebook.com/smolaahrusky

profil na Instagrame / oficiálny IG profil (viac ako 5 500 followerov):

http://instagram.com/smolaahrusky

nájdeš nás aj na: iTunes, Spotify, Deezer, Soundcloud, Banzdone a i.

Dĺžka podujatia: 90 minút
Dátum lokálnej premiéry: 8. jún 2018
Dátum svetovej premiéry: 8. jún 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Pre lepšie prispôsobenie obsahu pre Vás, bezpečnosti, meraniu štatistík návštevnosti a lepšej spätnej väzbe tento web používa cookies. Klikaním a navigovaním po stránke súhlasíte s tým, že zbierame o Vás anonymné informácie cez cookies. Viac informácií o používaní cookies na našej stránke nájdete tu.